Over ons

Over ons

Cooijmans Optiek heeft oog voor haar klanten. Sander, Angelique en Nicole zijn service-en klantgericht. U kunt rekenen op een professioneel en eerlijk advies. Er is ook elke dag een contactlensspecialist in huis voor meting en advies. Als u Cooijmans Optiek bezoekt, zult u een ontspannen sfeer ervaren tijdens een meting of het kiezen van een montuur. De koffie staat altijd klaar. 

Sander Cooijmans

Opticien

Eigenaar Sander Cooijmans is gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Hij verzorgt de metingen en controles en kan u uitstekend adviseren over glazen, monturen en contactlenzen. Samen met Angelique is hij verantwoordelijk voor de inkoop van een breed assortiment aan monturen. Sander kent zijn vak en stelt daarbij zijn klanten graag op hun gemak. 

Nicole Bekkers

Opticien

Nicole is gediplomeerd opticien en contactlensspecialist. Nicole verzorgt – net als Sander – metingen en controles en kan u uitstekend adviseren over glazen, monturen en contactlenzen. Nicole is een prima opticien en adviseur. Serieus, zeer gedreven en gepassioneerd over haar vak.  

Angelique van Gorp

Administratie

Angelique verzorgt de administratie en is samen met Sander verantwoordelijk voor de inkoop van een breed assortiment aan monturen. Angelique adviseert u ook graag eerlijk over een passend montuur. 

Wij hebben geen koopavond van 12 juli t/m 16 augustus.

In verband met vakantie 

zijn wij gesloten van 

25 juli t/m 12 augustus